A Kenzo idén télre érdekes kabátokkal, fényes anyagokkal és néhány meredek megoldással készült. A Humberto Leon és Carol Lim által tervezett kollekcióban is megjelenik a zsokétrend, ahogyan a Givenchynél is például.

Egy kaptafa

A tervezők kollektív tudatáról már ejtettünk szót, hiszen egyszerre jut eszébe mindenkinek, hogy ronda állatfigurákat tegyen a pulcsikra, vagy, hogy kizárólag magas derekú szoknyákat küldjön a kifutóra, mint például a Kenzo. Továbbra sem tudjuk elképzelni, hogy az állatminta miért lett divatos, de, ha valakinek tetszik, akkor innen ihletet meríthet. A szőlőminta a kabáton és a nadrágon viszont remek ötlet.

A kabátok között nagyon izgalmas megoldásokat is találtunk, itt is feltűnik a military vonal, szép kék színben, ahogyan a pelerin szabás is, de az igazán fantasztikus a kötött ujjakkal és gallérral rendelkező szövetkabát, bármikor elfogadnánk.

Az estélyi ruhákat a Kenzo drágakőszínekben képzelte el, fényes anyagokkal kombinálva. A szabások legtöbbje kifejezetten keleties, akad derékhangsúlyos koktélruhácska is.

  • Megosztás:
hirdetés