Nem biztos, hogy megkívánják a koktélruhát a családi és céges összejövetelek. Ám akkor sem muszáj farmerban menned, ha nem kiöltözős partiról van szó.

A karácsony előtti partik mindig a legjobban várt évzáró események. Ám nem feltétlenül kívánnak nagy felhajtást, különösen, ha családias légkörben, egy kis vendéglőben vagy bárban kapnak helyet. A legtöbb nő számára ilyenkor nagy dilemmát jelent, hogy mit viseljen az ünnepi hangulatú eseményeken, hiszen a túl- és alulöltözöttség érzése egyformán kínos feszengést okozhat.

Általában nehezebb megtalálni az alkalomhoz illő öltözéket, ha nem övezi nagy fakszni az ünnepi vacsorát. Hiszen a hétköznapokban elcsépelt viseleteknél azért valamivel több rákészülést igényel az alkalom, de a koktélruhával könnyen túllőhet a célon az ember lánya. Ilyenkor érdemes megtalálni azt az arany középutat, mely egyfajta hidat képez a mindennapi és az elegáns megjelenés között.

Nagyon nehéz definiálni ezt a stílust, hiszen mindenki másfajta öltözékben érzi jól magát, ezért ruhás és nadrágos szettekre is mutatunk pár alternatívát, hogy könnyebb legyen a választás.

  • Megosztás:
hirdetés