A most divatos, A-vonalú bokanadrágok megítélése meglehetősen végletes: felvéve vagy nevetségesen, vagy ultra menőn mutatnak. Így célozd be az utóbbit!

A kissé bő szárú bokanadrágok ellen rögtön két érv is szól ősszel: nem túl praktikusak, mert befúj a száruk alá a szél, illetve nagyon nehéz olyan szettben érvényesíteni őket, mely nőies, elegáns, stílusos, és még az alakodat sem vágja tönkre. Ám a divattervezők egyre jobban rákattannak erre a fazonra, ami tény és való, a magazinokban tökéletesen jól mutat. Viszont nem könnyű rétegesen, mégis sikkesen öltözni hozzá.

Arról már írtunk, hogy milyen csizmafélékkel érdemes viselni a bokavillantó nadrágokat, most pedig a Club Monaco designer márka őszi-téli kollekciójából mutatunk tippeket, hogy milyen ruhadarabokkal ildomos kombinálni az A-vonalú bokanadrágokat, ha az a cél, hogy az összkép kreatívan divatos, mégis elegáns legyen. A divatház tervezője ráadásul még arra is mutatós megoldást talált, hogy ne fázzon a lábszárunk a bő anyagréteg alatt. Végre valaki, aki mindenre gondol!

 

  • Megosztás:
hirdetés