Az élénksárga nagyon karakteres, izgalmas szín, de, ha óvatlanul bánsz vele, könnyen olcsóvá teheti a stílusodat, avagy bóvli hatást kelthet.

A vidám, domináns sárga tónus idén megszaladt a nyári kollekciókban. Ez nem is baj, hiszen egy csapásra életet, energiát visz az öltözékbe, és egyetlen lendülettel feldobja a nyári stílusodat. Nagyon jól lehet vele játszani, apránként csepegtetve az összképbe. Az erőteljes sárgákkal azonban vigyázni kell, mert az elevenségük hamar átcsaphat negatív vibrálásba, amit mások már túlzónak, tolakodónak érezhetnek.

Az arany középutat azért nehéz belőni, mert mindenkinek máshol van a határ, hogy mennyi teret enged a sárga erejének. Ám, ha az alábbi elveket követed az öltözködésben, nem kell attól félned, hogy az élénk árnyalatok harsánnyá teszik megjelenésedet.

A fehér frissességét megtámogatja a sárga eleven üdesége. Csak egy apró részlet, és mennyivel vidámabb az összkép!

Bár nagyon a harsányság határán mozog ez a szett, pont annyira színes, amennyi még izgalmasnak mondható.

Ha a ruha légiesen könnyed, még a sárgát is elbírja ekkora felületen. Ám a kiegészítőkben már ne jelenjen meg több sárga.

Jó érzékkel eltalált színarányok: pici rózsaszín, mely a kiegészítőkben visszaköszön, illetve fele-fele arányban sárga és fekete.

 A feketét nagyszerűen kiegészíti a sárga, vagy fordítva. Ha nagyobb teret engedsz a sötét tónusnak, ellensúlyozza, és elegánssá teszi a vibráló színárnyalatot.

Egy jó tipp: ha nagy felületen mutatnád meg a sárgát szerelésedben, ne a legélénkebb árnyalatait boronáld össze. Egy-egy részletben felbukkanhat a mustárszín, az arany és a friss citromsárga.

  • Megosztás:
hirdetés