Minél több ruharétegre van szükség, hogy ne fázzunk, annál könnyebb alakromboló hibákat elkövetni az öltözködésben. A New York-i tervező divattippjei segíthetnek!

Amikor jön a pulóver- és kabátszezon, az XL-es és azon felüli méretek elsőre rémálomnak tűnhetnek, hiszen sokakban még az a kép él, hogy a pluszos ruhák ormótlanok, esetlenek, és mindegyik akkora, mint egy zsák. Szerencsére ez ma már nem annyira jellemző, mint régen, hiszen nagyon sok jó szabású, csinos kreáció szivárog be a pluszos méretezésű kínálatba. Ezeknek köszönhetően már sokkal egyszerűbb az őszi-téli rétegezés, az öltözékek pedig kényelmesebbek és nőiesebbek, mint valaha.

Az amerikai Lane Bryant egy plusz size divatmárka, mely nem először alkalmaz profi divattervezőt az őszi-téli vonalon belül egy kapszulakollekció megtervezéséhez. Az idei őszi stílust a New York-i Prabal Gurung álmodta meg, méghozzá úgy, hogy minden eleme egymással jól kombinálható legyen. Többnyire hűvös, visszafogott színeket alkalmazott a dizájner, melyekhez roppant könnyű hozzárendelni kiegészítő darabokat.

A fazonok szintén egyszerűek és egymáshoz jól társíthatóak, így biztos, hogy az egymásra pakolt rétegek sem keltenek szélesítő, alakromboló hatást. Ha ehhez hasonló szabásvonalakra fókuszálsz, és hasonló színeket emelsz be az őszi-téli ruhatáradba, a nőies, csinos megjelenés szinte garantált!

  • Megosztás:
hirdetés