A homokóra testalkat tökéletes arányokkal rendelkezik, ám nem mindig egyszerű megtalálni hozzá azt az öltözéket, mely megfelelő mértékkel hangsúlyozza a nőiesen gömbölyded idomokat.

A teltkarcsú homokóra alak nemcsak arányos, hanem árad belőle a nőiesség, amit vétek lenne korlátozni. Főbb jellemzői, hogy a mellbőség és a csípőszélesség nagyjából egyforma, míg a derékvonal feltűnően karcsú. Salma Hayek és Christina Hendrics mellben és fenékben egyaránt el van eresztve, viszont mindkét színésznőnek vékony darázsdereka van, amit öltözékükkel igyekeznek még feltűnőbbé tenni.

Mivel Salma Hayek időnként borzalmas ruhákat tud magára húzni, nem is annyira az ízlése, mint inkább az alkatához jól passzoló fazonok eltalálása miatt illeti dicséret, bár valószínűnek tartjuk, hogy gyakran kéri ki személyi stylistjának véleményét. Most olyan szetteket válogattunk tőle, melyek tényleg betaláltak, és még a színésznő alacsony termetét is megnyújtották. Christina Hendrics kifinomultan nőies megjelenéséből szintén érdemes ihletet merítened, ha széles a csípőd, és méretes kebleid vannak.

  • Megosztás:
hirdetés