A crop top nagyon divatos, de nem mindegy, mivel viseled, és mennyi látszik a hasadból, mert egy ponton túl olcsóvá teheti az öltözékedet.

Olykor nagyon vékony a határmezsgye a közönséges és a szexi között. A crop top pedig valahol ezen a vonalon billeg, és könnyű átesni vele a másik oldalra, amikor már cseppet sem stílusos és dekoratív az adott ruhadarab. Először is nem árt, ha a kivillanó hasfal esztétikailag rendben van. Másodszor pedig az épp csak mellig érő, sportos pólókat jobb otthonra tartogatni, edzéshez vagy takarításhoz.

Ha rövid fazonú felsőben is sikkes szeretnél lenni, nem árt betartani néhány szabályt: lehetőleg magas derekú nadrággal, sorttal vagy szoknyával viseld kedvencedet. A felső és az alsó öltözék találkozásánál csak egy vékony sávban villanjon ki a fedetlen bőr. Mielőtt elindulsz otthonról, tégy egy próbát, hogy meddig szalad fel a rövid szabású blúzod, ha a magasba lendíted a karodat. Azt már mondanunk sem kell, hogy nem jó úton jársz, ha mozgás közben a crop top alól kivillan a melltartód. Mutatunk pár példát, milyen nőies lehet a rövid fazonú felső, ha csak sejteti az alakot, de nem fedi fel teljesen.

 Bár kivillan a has, ez a szett inkább bájos, mint közönséges.

 A vagány, de romantikus összhatáshoz pont elég ennyi a fedetlen hasból. 

Akár elegáns is lehet a crop top. Minden attól függ, hogyan és mivel viseled.

Ha áttetsző a felsőd, jobban ügyelj a részletekre. 

A blúz rövid szabása nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindent megmutat, és semmit sem bíz a képzeletre. 

A magas derekú, megkötős rövidnadrágok roppant nőiesen mutatnak rövid szabású pólókkal.

  • Megosztás:
hirdetés