Giambattista Valli híres álomszép estélyi ruháiról, amelyeket a sztárok előszeretettel viselnek a vörös szőnyeges megjelenéseik alkalmával. Az új kollekció is csodás darabokból áll.

hirdetés

Giambattista Valli mesevilága

Az olasz tervező nem spórol az anyaggal, így minden kollekciójában helyet kapnak olyan ruhák, amelyek több réteg tüllel készültek. Kislányként a legtöbben elképzelik, hogy milyen lehet igazi hercegnőnek lenni, a divatház pedig megalkotta ehhez a tökéletes darabokat.

Giambattista Valli nagy népszerűségnek örvend Hollywoodban, és nem múlik el díjkiosztó anélkül, hogy valamelyik híresség ne viselné a kreációját. Többek között Rihanna, Jennifer Lopez és Amal Clooney is nagy rajongója a tervező munkáinak. Tavaly a H&M-el közös kollaborációnak köszönhetően, azok számára is elérhetővé váltak az álomszép estélyik, akiknek nincs több százezer forintjuk egyetlen ruhadarabra.

A tervezőt leginkább maga az haute couture, illetve Párizs inspirálta, a legújabb kollekcióra a jól ismert anyaghasználat a jellemző, tehát a tüll és selyem. Most a legszebb darabokat válogattuk ki, amelyeket kivételesen csak fotókon mutattak meg.

Talán a kollekció legvisszafogottabb ruhája, bár a rövid szoknya és az uszály így is izgalmassá teszi.

Ez a fehér estélyi tökéletes lenne menyasszonyi ruhának is, hiszen elegáns, ám mégis látványos.

Az igazán rövid fazonok is megtalálhatóak a kollekcióban, ez a rózsaszín mini, pedig igazán kislányos hatást kelt.

Egyszerre elegáns és légies darab, amelyet a masni tesz különlegessé.

Klasszikus Giambattista Valli darab, amely hatalmas tüllszoknyából és virágokból áll. Természetesen amennyire látványos, olyannyira nehéz lehet benne a mozgás, hiszen a ruha valószínűleg több tíz kiló.

Az egész kollekció leghatalmasabb darabja ez a kreáció, amelyben még a sétálás sem egyszerű. Ettől függetlenül meseszép, és biztosan szívesen sokan felpróbálnák pár percre. Nagyon sok tüllből készült, és az összhatást a hosszú uszály és az óriási fodrok teszik teljessé. Kíváncsiak vagyunk, hogy melyik híresség fogja viselni.

Nyitókép: Jacopo Raule  / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés