A garbó az őszi-téli divat egyik legjobban kihasználható, legpraktikusabb darabja, mely stílusfűszerként is remekül alkalmazható.

A magas nyakú, kötött pulóverek nagyon népszerűek idén, a kínálatban szinte minden színben megtalálható a garbó. Akár a vékonyabb, testre szabott verzióját, akár a vastag anyagú változatát választjuk, nem árt tisztában lennünk azzal, hogy milyen sokoldalú darab van a birtokunkban.

Persze, ha csak farmernadrággal viseljük, könnyen ráunhatunk még a vidám színű garbóra is, ezért érdemes felfedeznünk a benne rejlő lehetőségeket. Ritka az olyan pulóver, amivel egymás utáni napokon többféle szettet is elsüthetünk, mégsem fogja senki ránk sütni, hogy unalmasan és egyoldalúan öltözködünk.

Garbó a ruha alatt

Ha meglegyint minket a retró irányzatok szele, ne hagyjuk ki a repertoárunkból a hetvenes éveket idéző, édes kis kötényruhákat, melyek kantárosak vagy ujjatlanok ugyan, de téli verzióban is kaphatóak.

Az enyhén A-vonalú, mini fazonú ruhácskák kordbársony, tükörbársony, tweed, illetve farmer anyagú változatban is megtalálhatóak a szezonális választékban, egyvalami azonban közös bennük, mégpedig, hogy remekül összepasszolnak a testhez álló garbókkal. A mélyen kivágott, kötött ruhák alatt úgyszintén viselhetsz magas nyakú felsőt, ez az aprócska részlet csak még izgalmasabbá teszi az öltözékedet.

Szoknyás szettek

Az oversize, lezser fazonú garbók, illetve a vékony anyagú, magas nyakú felsők úgyszintén jól mutatnak szoknyával kombinálva. Nagyon nőies szetteket alkotnak A-vonalú, egyenes szabású és ceruzafazonú szoknyákkal összeboronálva.

Bátran bolondítsuk meg az öltözékünket élénk színekkel, ám, ha a minimál stílust választjuk, még a kiegészítők terén is hagyatkozzunk a semleges és natúr árnyalatokra.

Farmer helyett szövetnadrág

A farmer és a garbó jó kis párost alkotnak együtt, ám hamar ráunhatunk az összhangjukra. Ha különlegesebb szerelésre vágyunk, fricskázzuk meg az öltözékünket egy feltűnő szövetnadrággal, mely lehet egyenes, bővülő vagy szűk szabású.

Itt is nagy hangsúlyt helyezhetünk a színek harmóniájára, amitől frissnek, modernnek és egységesnek tűnik a szettünk.

  • Megosztás:
hirdetés