Hogy melyek a legelőnyösebb fürdőruhák telt alakra, azt elsősorban a fazon dönti el, legalábbis ez a leglényegesebb szempont a választásnál. Nyilván fontos a szín is, illetve a divatos megjelenés, de általában az a szabás talál be igazán, amelyik ott karcsúsít, ahol kell, és kiemeli a nőies vonalakat.

hirdetés

 

Az áhított fürdőruhatípus megtalálása, mely nemcsak előnyös, hanem kényelmes is, minden nő számára komoly kihívás. Idén elképesztően széles a fürdőruhák kínálata, a bikinitől kezdve a trikini és egyrészes megoldásokig sokféle szabásverzió felsorakozik, az pedig különösen fontos, hogy a telt alakra szabott változatok ne csak a rugalmas anyagukkal, hanem az apró részleteikkel is formálják a sziluettet. Előnyt jelent, ha jó tartást biztosítanak a kebleknek, komfortosak, nőiesek, és magabiztosabbá teszik a viselőjüket.

A legelőnyösebb fürdőruhák telt alakra: nem mindegy, milyen a fazon

A fürdőruha kiválasztása megterhelő és stresszes időtöltés. Sokunk elkedvetlenedik, amikor még sápadt bőrrel áll az előnytelenül megvilágított próbafülkében és igyekszik megtalálni a megfelelőt. Telt alak esetén azok a szabások a legjobbak, amelyek kiemelik a nőies idomokat, ugyanakkor elterelik a figyelmet az előnytelen területekről. Nem csak azok a fürdőruhák lehetnek alakformálóak, amelyek speciális anyagkialakításukkal összébb húzzák a vonalakat, akár egy jól eltalált dekoltázs, mintázat vagy egy megfelelő helyre tett díszítőelem is hozzájárulhat az optikai karcsúsító hatáshoz.

Sarah Tripp fürdőruhákat is népszerűsítő blogger. Klasszikus almaalakat, aki olyan darabokat választ, amelyek optikailag karcsúbbá teszik a derekát. A mély V-nyakkivágás nyújtja a felsőtestet és kiemeli a dekoltázst, ezáltal telt alakra különösen előnyös fazon.

 

Az egyvállas fürdőruhák elegánsak és divatosak. A figyelmet a vállakra és a nyakra irányítják, átlós vonalvezetésüknek köszönhetően pedig optikailag hosszítják a test vonalát.

 

Hunter McGrady, a Sports Illustrated Swimsuit modelljének piros alakformáló fürdőruhája speciális anyagból készült, kimondottan telt alakra. A különleges elemeket tartalmazó fazon szépen karcsúsítja a derékvonalat.

 

Liv Rahmé aszimmetrikus fürdőruhája különleges és modern megjelenést kölcsönző fazon, optikailag nyújtja a testet és elvonja a figyelmet a problémás területekről.

 

A megfelelő színek és minták kiválasztása úgyszintén hozzájárulhat az előnyös megjelenéshez.

Kristina Zias fekete fürdőruhája optikailag karcsúsítja telt alakját. A fehér pánt egyedivé teszi az összképet, és a váll, illetve a nyak területére irányítja a fókuszt.

 

Nicole Weisman nőies és előnyös fürdőruhafazonokat sorakoztat fel videójában. Míg egy vízszintes csíkozású darab szélesítené a sziluettjét, a kaotikusabb zebraminta pont az ellenkezőjét teszi, optikailag nyújtja és karcsúsítja az alakot.  

A trikini egyesíti az egyrészes fürdőruha és a bikini előnyeit. Stephanie Viada is ilyen fürdőruhafazont választott telt alakjára. A trikini elfedi a hasat, miközben kényelmet és mozgásszabadságot biztosít.

 

Marcela Baccarim bikinijének magas derekú fürdőruhaalsója igazán különleges fazon. Speciális kialakításával kiválóan formálja a nőies idomokat.

 

A magas derekú alsóval rendelkező kétrészes fürdőruhák ideálisak telt alakra, a köldököt takaró fazon például segít leszorítani a kis pocakot, miközben abszolút komfortos. A legjobb, hogy az efféle kétrészes szettekben a legkevésbé sem feszeng az ember lánya, mégis dögösek és nőiesek.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés