A nyári divat a szabadságra, az utazás örömére, illetve a vízparti élményekre fókuszál. Összeállításunkból kiderül, hogy melyek lesznek a legnépszerűbb trendek idén.

A retró, az etno, és összességében a bohém irányvonalak hódítanak idén, melyek meghozzák a nyaralós hangulatot, de természetesen nemcsak a vízparton kerülnek előtérbe. Szinte minden divatmárka kampányában és kollekciójában feltűnnek a derűs napszínek, a hetvenes éveket idéző virágos és csipkés blúzok – hímzett és hippis beütésekkel -, a lenge ingruhák, illetve a csipkés és fodros megoldások, valamint a bővülő szárú, bokavillantó nadrágfazonok.

Bár nőies darabokról van szó, kényelmes és lezser szetteket alakíthatsz ki velük, melyek éppúgy megállják a helyüket a nyüzsgő városban egy forró nyári napon, mint a vízpart közelében, a nyaralás ideje alatt. A világszerte népszerű, online is elérhető ruházati márkák lookbookjából és kampányfotóiból szemezgettünk, melyek jól szemléltetik, hogy milyen ruhafazonok, stílusok, minták, divatszínek lesznek a legnépszerűbbek a fesztiválokon és a nyaralóhelyszíneken.

  • Megosztás:
hirdetés