A katonai stílusú kabátok minden évben visszatérnek az őszi-téli kollekciókba, és még mindig töretlen a népszerűségük. Neked is van egy? Tippet adunk, hogyan viseld lezseren és nőiesen!

A parka jelentése magyarul: kapucnis katonai zubbony, ami egy bizonyos military fazont takar. Nemcsak khaki színben, szőrmés csuklyával és béléssel kapható, de ez a legelterjedtebb változata. Az efféle kabátok eleinte csak a katonai trendvonalon belül mozogtak, de az elmúlt években végleg kitörtek ebből a skatulyából, és most már sportosan, nőiesen egyaránt viselhetők.

Elsőre meglepő lehet, de a laza szabású parkák kifejezetten jól mutatnak magas sarkú cipőkkel és csizmákkal, és úgy általában jól bírják a stílusmixeléseket. Éppúgy kombinálhatók szoknyával, mint szakadt farmerrel, de a rusztikus hangulatú, kötött pulóveres szettek is jól passzolnak hozzá. Mondhatjuk azt, hogy a parka majdnem univerzális darab, de azért nem lehet teljesen kötetlenül, mindennel viselni. Ám, ha van egy ilyen darabod, mindenképp sokoldalúan variálhatod. Mutatunk pár trendi öltözéket, ami adhat néhány jó ötletet.

  • Megosztás:
hirdetés