Nemcsak a plusz kilóknak köszönhető, ha szélesebbnek tűnik a csípőd, mint amilyennek látni szeretnéd. Megfelelő öltözködéssel azonban egyensúlyba hozhatod az eltolódott arányokat.

Ha körte testalkattal rendelkezel, arányaidat tekintve a csípővonalad a leghangsúlyosabb, és ezen a fogyókúra sem változtathat drasztikusan, csupán halványan tompíthatja a váll- és a csípőszélesség közötti különbséget. Ám ne feledd, hogy a lenge nyári ruhák nagyszerűen működnek balanszként, ha megfelelő a szabásuk. Az alábbi optikai csalásokat te is könnyedén elsajátíthatod, hiszen nem kell mást tenned, mint megjegyezni a számodra legelőnyösebb fazonokat.

Ilyen egybeszabott ruhákkal gyakran találkozhatsz a boltokban idén, valósággal elkényeztet a divat a trükkösebbnél trükkösebb darabokkal. A régi beidegződéseket pedig nem árt félredobni: jöhet a mintás, színes ruha is, amennyiben csípőbarát a fazonja, de nem árt a nagy léptékű mintáknál és a lágy esésű textíliáknál maradni. Ha nehézkes vagy fényes a ruhaanyag, szintén a szabásvonallal és sziluettel ellensúlyozható az alakromboló hatás, avagy legyen bátran redőzött a szoknyarész, ami pici mozgalmasságot visz az összképbe.

  • Megosztás:
hirdetés