Az őszi-téli divat egy hatalmas olvasztótégely, melynek meghatározó irányzatai közé a szokásosnál is több alakdeformáló, kövérítő ruhadarab keveredett be.

Szinte minden évben előfordulnak olyan ruhadarabok, melyeket a divat a keblén dédelget, és úton-útfélen népszerűsít, ám a hordhatóság reális talaján valahogy csúnyán elvéreznek, mert eltúlzott szabásvonalaikkal egész egyszerűen tönkreteszik az alakot.

A 2018-as téli trendek nemcsak kövérítő kreációkat, hanem komplett előnytelen öltözékeket szorgalmaznak, melyek, bizony, kíméletlenül eltolják az arányokat, megrövidítik a lábakat, illetve ezzel a lendülettel az egész alakot összenyomják.

Bár első ránézésre sem tetszetős szettekről van szó, könnyű félresiklani a buktatókon, hiszen ezeket a szereléseket a divatbloggerek lelkesen viselik, és a kövérítő ruhadarabok szinte naponta felbukkannak az interneten. Akadnak közöttük olyanok, melyek okosan viselve nem okoznak nagy galibát, ám a legtöbbjük még az átlagosnál is magasabb, karcsú nők sziluettjét is eltolja. Megmutatjuk, mit ne viselj a tél folyamán!

 

  • Megosztás:
hirdetés