Az éktalpú szandál ugyanolyan csinos és divatos, mint a magas sarkú lábbelik, azonban sokkal kényelmesebb, és biztosabb lábakon járhatsz benne, mert a teli talpon sokkal könnyebb egyensúlyozni, mint a vékony sarkakon. Nézd meg, milyen stílusban viselheted az éktalpú szandált!

Így hordd az éktalpú szandált!

A maxiruhának és a rövidebb nyári ruháknak is remek kiegészítője ez a lábbeli. Ez az összeállítás romantikus külsőt kölcsönöz viselőjének, és, ha elég bátor vagy, és bírja a lábad, egy nyár esti sétához is tökéletes a lenge, mégis elegáns szett.

Hűvösebb napokon, vagy, ha nem szereted a szoknyát, hosszú nadrággal – farmerral, vászonnal – is viselheted, de mindenképpen nőies, csinos felsőt, például egy könnyű blúzt vegyél fel hozzá, mert a sportos elegancia nem igazán megy az éktalpú szandálhoz.

A szoknya-blúz kombinációt is nagyszerűen kiegészíti a szandál, akár hosszabb, akár rövidebb alj mellett döntesz. Ha szép a lábad, rövidnadrággal is felveheted, a magas derekú fazonok most úgyis nagyon divatosak.

Igaz, hogy az éktalpú szandálok jobban kímélik a lábat, mint a magassarkúk, de azért nem érnek fel egy tornacipő vagy egy lapos talpú balerinacipő kényelmével. A legkomfortosabb hatást úgy érheted el, ha nem túl magas fazont választasz, melyen bokapánt is van, mert ez tartja a lábfejedet.

  • Megosztás:
hirdetés