A piros szín nemcsak kiemelhet a tömegből, hanem vérpezsdítést adhat a ruhatáradnak, a hangulatodnak és a stílusodnak egyaránt. Ám az életet megédesítő dolgokhoz hasonlóan a vibráló vörössel szintén mértékkel kell bánnod, különben ellened fog dolgozni, és nem érted. Most azt mutatjuk meg, hogyan ültetheted be a hatvanashetvenes éveket idéző retro trendekbe a pirosat, mégpedig úgy, hogy az összhatás cseppet se legyen harsány vagy émelyítő.

Barnás összeállításban

A középbarnák leginkább a rozsdás és bordós pirossal érzik jól magukat. A túlerőben lévő barnák azonban könnyen kifacsarhatják az élénkséget a magányos, vörös kiegészítőből, ezért nem árt egy okkersárga ruhadarabot csempészned a kompozícióba, ami derítőtónusként működhet. Ugyanezt érheted el egy többszínű sállal, melyben visszaköszön egy világosabb piros árnyalat.

A képen látható termékek: szoknya: Yves Saint Laurent; blúz: Gucci; sál, sapka: Etro; bokacsizma: River Island; táska: Marc Jacobs; kardigán: Crumpet.

Minimál retro stílusban

Semmivel sem dobhatod fel jobban a szürkés, monokróm öltözéket, mint egy kicsattanóan vidám, narancsvörös tónussal. A hatvanas években nagy kultusza volt a piros kiegészítőknek, azonban a minták és a fazonok is fontosak, ha meg akarod idézni ezt a korszakot.

A képen látható termékek: táska: Alexander McQueen; ruha: Bally; sapka: Eugenia Kim; cipő: Asos. 

  • Megosztás:
hirdetés