A háromnegyedes szivarnadrágok, illetve a szűk és bő szárú caprifazonok nem feltétlenül rövidítik a lábakat, ám nem árt odafigyelni arra, milyen cipőkkel kombinálod őket.

A bokavillantó nadrágok most testre tapadó és A-vonalú változatban is nagyon divatosak, és sokak kedvencei. A legtöbb nő azonban nem rendelkezik olyan adottságokkal, mint egy magas, végtelenül hosszú lábú modell, ezt a tényt pedig muszáj figyelembe venni a caprifazon kiválasztásánál.

Igaz, hogy a lefelé bővülő szoknyanadrágok karcsúsítják a derekat, és slankítják a csípőt, viszont a rövid lábúak esetében csak akkor jöhetnek szóba, ha nem a boka fölött végződnek, hanem valahol a lábszárközép felett vágják el a test hosszanti vonalát. A nadrághoz választott lábbeli kialakítása sem lényegtelen, legyen szó cipőről, szandálról vagy papucsról.

A lábfejet elfedő, zárt topánok szintén összenyomhatják optikailag a lábak hosszát, különösen egy bokavillantó nadrág mellé rendelve. A lábfejet vízszintesen elvágó, pántos papucsokat és szandálokat is el kell felejteni, hiszen nem karcsúsítják, hanem tömbösítik a lábszárakat.

Az alábbi cipőfazonok azonban csinos, vékony bokát varázsolnak, és a lábfej megnyújtásával a lábakat is hosszítják. Megmutatjuk, milyen lábbelikkel trükközz!

  • Megosztás:
hirdetés