A blúz örök darab, ráadásul akkor is stílusosan kombinálható, ha nem akarsz nagyon kiöltözni, de mégis alkalomhoz illően szeretnél megjelenni a karácsonyi vacsorán.

Minden évben óriási dilemmát jelent a nők számára, hogy mit viseljenek az ünnepi céges vacsorán, vagy a nagy családi összeröffenéseken. A leggyakoribb kérdések ilyenkor: mi lesz, ha senki sem rittyenti ki magát? Ha ott állok majd koktélruhában, miközben a társaság nagy része farmert visel?

Régebben, egy fokkal tényleg egyszerűbb volt a döntés: csak elég volt utánanézni a helyszínnek, és ha elegáns étterem neve díszelgett a meghívón, szinte biztosra lehetett venni, hogy alkalmi ruhát kíván az összejövetel. Manapság egy picit fellazultak a berögzült szabályok, a dresszkódok oldódni látszanak, így az sem kizárt, hogy felbukkan néhány alkalmivá varázsolt farmeres szett az étteremben. Ha csak nem előírás, a koktélruha mindenképp túlzás egy ilyen alkalomra, ahogy a családi összejöveteleken is.

A kis fekete ruha vagy szoknya szóba jöhet, de érdemesebb egy olyan univerzális, nőies darabot választani, mely elegáns kiegészítőkkel kiszakítható a hétköznapi öltözékek világából. Amennyiben biztosra szeretnél menni, válassz egy csinos blúzt szoknyával vagy nadrággal, egy ilyen szett mindig tuti befutó. Nem muszáj nagyon decensre venni a figurát, egy kis kreativitással a saját stílusodhoz formálhatod a blúzos szerkódat. Adunk néhány tippet, hogy egyszerűbb dolgod legyen!

  • Megosztás:
hirdetés