Ha a tavaszi ruhákra gondol az ember, általában a virágos, vidám és színes darabok jutnak eszébe. Donna Karan 2015-ös tavaszi kollekciójában azonban a fekete kapta a főszerepet még néhány másik szín mellett, az összeállítás mégsem lett túl sötét és komor. Nézd meg fotókon a ruhákat!

Fekete tavaszra

Az elmaradhatatlan crop top magas derekú, bő szárú bokanadrággal fekete színben is nagyon divatos, merészsége miatt pedig egyáltalán nem unalmas. A fekete crop topot szoknyával és kabátkával kipróbálta a tervezőnő, sőt, elegánsabb irányba is elment.

Tavaly óta nagy sláger a fekete-fehér kombináció az öltözködésben is, és ez a vonal ebből az összeállításból sem hiányzik. A fekete megtöri a fehér sterilségét, ettől lesz izgalmas a viselet. A kollekció másik fő színe a piros, mely olyan élénk összhangot alkot a feketével, amire jó ránézni.

Persze azért a vidámabb színek sem maradhattak ki, a pirosnak különböző árnyalatait vonultatták fel a sötétebb karmazsinpirostól az egészen élénk eperszínig. Donna Karan előrejelzése szerint a tavaszi divatban a farmerkék is kiemelt szerepet kap.

  • Megosztás:
hirdetés