A selyemre idén már nemcsak fehérneműként, vagy pizsamaként gondolunk, mi döntjük el, hogy a négy fal között viseljük, esetleg beépítjük a mindennapi öltözékünkbe.

A tavasz kezdete óta a selyem alapdarabok egyre népszerűbbek a mindennapokra szánt, utcai divatban. Mivel az idei trendek nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre és a sokoldalú kihasználhatóságra, ez talán nem véletlen.

Míg korábban a tiszta selyem a hálószoba rejtekében maradt, vagy szexi fehérneműcsodaként bújt meg a ruháink alatt, illetve az elegáns stílus egyik alapkelléke volt, most a hétköznapokban is előkerülhet.

A selyemszoknyák és a kombinészabású, lenge ruhák mellett, a fényes anyagú, csipkés szélű topok, a pizsamaként és blézerként egyaránt viselhető selyemkimonók, valamint a férfiszabású, lágy esésű ingek éppúgy felbukkannak az utcai divatban.

Az Intimissimi kampányában Irina Shayk bemutatja, milyen sokféleképpen viselhetőek az egymással variálható selyemdarabok.

Az Intimissimi erősen ráfeküdt erre a trendre, olyannyira, hogy egy saját selyemkollekcióval állt elő, melynek kulcsfazonjai, mint az oversize ing, a hosszú top, a jogger, vagy a kapucnis pulóver, a négy fal között is szexi, laza öltözéket biztosíthatnak számunkra, ám néhány trendi darabbal felturbózva, farmerral, blézerrel, bakanccsal, magassarkúval, vagy edzőcipővel kiegészítve, tulajdonképpen bármikor teljessé tehetik a megjelenésünket.

Selyemkeverék, szatén, selyem és sifon kreációkra más üzletek kínálatában is rábukkanhatunk, főként a blúzok, a blézer alatt viselhető kombinétopok, valamint a szoknyák terjedtek el. Felkutattuk a sokoldalú alapdarabokat, amiket többféle stílusban viselhetünk, és akár minden alkalomra felvehetünk.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés