A Dior divatház meseszép couture kollekciót vonultatott fel őszre, melynek minden eleme harmóniát, nőiességet, méltóságot és finomságot sugall. Az új darabok a se több, se kevesebb elvét követik.

Miközben a kiskereskedelmi márkák élénk színekkel borítják be az őszi kínálatot, a Dior divatház még a tőle megszokott szintnél is magasabbra emeli az egyszerűséget. Őszi couture kollekciójával Maria Grazia Chiuri a tavasszal megkezdett munkáját folytatta, avagy tovább göngyölítette a Dior történetének ruhákkal elmesélt szálait.

Már a tavaszi-nyári repertoáron is érződött, hogy nagyon franciás, és letisztult finomságában is eredeti, de a legújabb felhozatal egyszersmind tökéletesíti a francia sikkről és nőiességről alkotott képet.

A tervezőnő lágy, krémes színeket, derékhangsúlyos, karcsúsított fazonokat és helyenként bő tölcsérujjakat használt. A légiességért nemcsak a sziluettek, hanem a finom anyagok is felelnek. A szabásuk miatt a nyakig zárt kabátok is pillekönnyűnek tűnnek, a kosztümök esetében pedig a visszafogott, gyöngyházas csillogás oldja a merevséget.

  • Megosztás:
hirdetés