Idén nagyon divatosak az antik hatású, monumentális, kézműves ékszerek, melyek központi szerepben, hangsúlyos stíluselemként működnek az öltözékben, vagyis a legegyszerűbb farmeres szerelést is szexivé és különlegessé varázsolják. Az üde vízárnyalatokkal most nem kell nyárig várni, mert a tenger ezerféle kékjének frissességét már a tavaszi trendek is szívesen használják.

A Dannijo ékszermárka tavaszi-nyári kollekciója gyönyörűen összefoglalja az új vezérirányzatokat, melyek az ékszerdivatban hódítanak. A céget két nővér alapította, Daniele és Jodie Snyder, akik roppant kreatívan ötvözik eltérő stílusukat. Daniele inkább bohém, rockos, vagány lüktetéssel tölti meg az ékszereket, míg Jodie finom nőiességet és klasszikus érzékenységet csepegtet a kézzel megmunkált, egyedi dizájnba.

A végeredmény szemet gyönyörködtető és inspiráló, főleg az, ahogy a kék, sárga, borostyán és áttetsző köveket összeválogatták, illetve vintage hangulatba helyezték. Az itthon elérhető márkák éppúgy forgalmaznak hasonló stílusú, hatalmas nyakláncokat és egzotikus karkötőket, melyek már nemcsak buliban, hanem az utcán is viselhetőek. Persze kell hozzájuk egy kis úttörő szellemiség és bátorság, mert eléggé feltűnőek.

  • Megosztás:
hirdetés