Idén nem menekülhetünk a csipkés felsők elől, és miért is tennénk, hiszen tündériek, bájosak, nőiesek. Most, tavasszal a csipkeblúzok és tunikák kapnak nagy figyelmet, nyárra pedig beérik a csipkés topok, különösen a hasat szabadon hagyó, crop megoldások szezonja.

Olyan széles a választék, hogy mindenki megtalálhatja az alkatához illőt. A bővülő fazonú blúzok trükkösen elfedik a has tájékára rakódott felesleget, hiszen csak a vállrészüket díszítik csipkemotívumok, melyek alól-itt-ott sejtelmesen kivillan a bőr.

A hátat megmutató kreációk játékosan szexisek, cseppet sem közönségesek. Pont ellenkezőleg: kifinomultan elegánsak és romantikusak. A hátul masnis vagy gombos részletek pedig roppant stílusosak. Még akkor is öltöztetnek, ha szakadt farmernadrággal, esetleg farmersorttal viseled őket, egyszerűen nem lehet velük hibázni!

A crop topokat a merészebbeknek ajánljuk, hiszen maga a csipkefelület is átlátszó, ráadásul hasat villant. Nem kell hozzá cérnavékonynak lenni, de nem árt, ha a hasfal nagyjából rendben van. Még ennél bátrabb darabok is lapulnak a kínálatban, például az oldalt mélyen kivágott, csak egy megkötővel összefogott modell, mely kifejezetten lenge.

A vállra köthető, masnis verziók sokak kedvencei lesznek, ugyanis a derék legmagasabb, és egyben legkeskenyebb ívét hangsúlyozzák. A csípőt jótékonyan elfedő peplum szabású blúzok szinte mindenkinek jól állnak

  • Megosztás:
hirdetés