Fémszínű, csillámos és flitteres topánokkal lépdel felénk a tavasz. Abban biztosak lehetünk, hogy ez lesz az egyik vezető trend, éppúgy, mint abban, hogy minden kikelet eljön egyszer.

Tavasszal nehéz döntés előtt állunk, ha cipőkről van szó: a kényelmes lábbeliknek ilyenkor nyert ügyük van, ugyanakkor a díszes, színes, csillogó topánok is csábítóak. A divat erre is talált megoldást, így idén nem kell választanunk a sportos és az extravagáns stílus között, mert a kettőt egybegyúrva is megkaphatjuk.

Nagyjából két-három évenként a fémszínek terítékre kerülnek az aktuális irányzatokban, és most is pontosan ez történik: az ezüstös csillogás uralja a tavaszi kiegészítőket, főként a sneaker és a balerina cipőfazonokat.

Ha eddig azt gondoltad, hogy lapos talpú lábbeliben nehéz kitűnni a tömegből, nagyon tévedsz, hiszen a flitteres, csillámos, ékszerrel díszített megoldások nem maradnak észrevétlenek. További előnyük, hogy az élénk színű, valamint a letisztult, visszafogott stílusú öltözékekhez egyaránt jól passzolnak, és még csak egy vagyont sem kell kiontanod értük. Mutatjuk a hívogató kínálatot!

  • Megosztás:
hirdetés