Tavaly óta újra divatosak azok a felsők, melyekből kivillan a has. A crop topok önmagukban nem a legstílusosabb ruhadarabok, ha azonban jól kombinálod őket más ruhákkal és kiegészítőkkel, nagyon csinos lehetsz bennük anélkül, hogy túl sokat mutatnál magadból. Íme, néhány ihletadó fotó és tipp!

Így viseld a crop topot!

A crop top viselésének lényege, hogy úgy hordd, hogy csak egy vékony csík látszódon ki a hasadból – ez elég sejtelmes, viszont nem közönséges. Erre tökéletesen alkalmasak a ceruzaszoknyák: ezek a köldök felett végződnek, kicsivel a felsőrész alja alatt, így még az is lehet, hogy csak bizonyos mozdulatoknál villan ki a has, ami még izgalmasabb.

Ha nem illenek hozzád a ceruzaszoknyák, és inkább valami lezserre vágysz, próbáld ki a magas derekú, A-vonalú szoknya és a crop top kombinációját. Térd felett végződő és midi hosszúságú fazonokkal is működik.

Ugyanezt a hatást érheted el egy magas derekú nadrággal is. Mindegy, hogy szűk szárú farmert vagy bővebb vászonnadrágot viselsz, ha a köldök felett végződik a dereka, jól mutat majd egy hasvillantós felsőrésszel.

  • Megosztás:
hirdetés