A hagyományos őszi árnyalatokat is kissé felturbózta, illetve meglepő színkompozíciókba ültette a Clements Ribeiro márkát működtető dizájner házaspár, akik nagy múltra tekintenek vissza. Suzanne Clements és Inacio Ribeiro 2000-től 2007-ig a Cacharel divatház élén állt Párizsban, saját márkás ruháikat pedig olyan hírességek vásárolják szívesen, mint Adele, Kate Moss vagy Kristen Stewart.

A tervezőpáros egyáltalán nem fél a művészi eklektikusságtól, melyet közös munkájuk során a teljesen különböző, de jól összehangolt divatszemléletükkel hoznak létre. Szezonelőzetes és őszi kollekciójukban egyaránt szokatlan párosításokat valósítottak meg: míg a pink-piros és kék-zöld színösszeállítások modern hatást keltenek, a fazonok, valamint az absztrakt és kárpitminták a retró vonalat erősítik a felhozatalban.

Clements nagy adag nőiességet csempészett a kreációkba, ám Ribeiro bohém lelkülete éppúgy megnyilvánul az összeállításokban, például a hanyag rétegekben, melyek közül néhányat picit soknak éreztem. Nem értem, a midi szoknyákhoz és ruhákhoz miért szükséges a vastag, bőrhatású leggings, szerintem harisnyával csinosabb lenne az összkép.

  • Megosztás:
hirdetés