Mostanában újra nagyon divatos a ceruzaszoknya, de sokan nem merik felvenni, mert félnek tőle, hogy csak azokon a nőkön áll jól, akiken nincs egy deka súlyfelesleg sem. Szerencsére ez csak tévhit, amit néhány okos praktikával te is bármikor megdönthetsz. Így viseld a ceruzaszoknyát 70 kiló felett!

Szűk szoknya telt idomokra

A rosszul viselt ceruzaszoknya kövéríthet is, de valójában nagyon alkalmas arra, hogy bármilyen testalkatból nőies homokóra alakot varázsoljon. Ehhez mindössze egy dolgot kell tenned: a felsőt tűrd be a szoknya derekába! A fekete-fehér kontrasztos mintával ellátott szoknyák szűk, fekete felsővel nagyon dögös összhangot alkotnak.

Ha körte alakod van, és inkább elterelnéd a figyelmet a csípődről, válassz fekete ceruzaszoknyát fehér blúzzal vagy pólóval! Ez optikailag keskenyebbnek mutatja az alakot, és ha még egy vékony övet is felveszel, minden szem az íves, körte alkatodnál fogva keskeny derekadra szegeződik majd.

Két esetben érdemes inkább a szoknyán kívül hagynod a felsőt: ha az a tested vonalát követi, vagy ha alma alakod van, és a szoknyából kidomborodik a pocakod. Előbbi esetben viselhetsz egy egyszerű, sztreccs pólót vagy akár egy szűk kardigánt is, utóbbi esetben pedig egy csinos dzseki vagy blézer ideális választás lehet.

  • Megosztás:
hirdetés