A sok maszkulin vagy túlontúl merész kollekció közül visszafogott nőiességével tűnik ki Carolina Herrera őszi összeállítása. A 76 éves tervezőnő kellemes színválasztásai és a könnyed, mégis elegáns szabásvonalak üdítően hatnak az extravagáns ruhák között. Nézd meg képeken az ősz egyik legjobban sikerült kollekcióját!

Carolina Herrera ősz 2015

Egyáltalán nem hivalkodó, mégis modern ruhákat tervezett Carolina Herrera. Az őszi kollekcióban felvonultatott darabok egytől egyig ízlésesek, a legtöbb darabon a márványra és a terepmintára emlékeztető motívumokat használt. A térd fölött végződő egyberuhái sem lettek túl rövidek, a játékos fodroktól pedig még nőiesebbé válnak.

Még elegánsabbra sikerültek a földig érő, szűk szabású ruhák, amelyek a test vonalát követik. A tervezőnő megmutatta, hogy egy teljesen egyszínű, fehér ruha is lehet izgalmas, de a mintás kreációk sem kevésbé csinosak.

A lefelé bővülő, hosszú ruhák mesebeli báli ruháknak is beillenének. A lágy esésű anyagok, a kék legszebb árnyalatai és a fényes megoldás miatt öröm rájuk nézni. Most nagyon divatosak a vállat szabadon hagyó felsőrészek, Herrera ruhái láttán pedig értjük is, hogy miért.

  • Megosztás:
hirdetés