A luxuscikkeket gyártó Bulgari márka elsősorban ékszereiről, óráiról és parfümjeiről híres, ám a táskák terén is nehéz felvenni vele a versenyt. Bár figyelembe veszi az épp aktuális irányzatokat, mindig egyedi divatot teremt kiegészítőivel, melyek a könnyed elegancia, a diszkrét fényűzés és a különleges díszítőelemek nagyszerű ötvözetei.

A formatervezést mesteri szinten űzi az olasz divatház, ahol csillogó nemesfémekben, illetve színes bőrben öltenek alakot a nők álmai és vágyai. A cég logója szintén dizájnelemként szolgál, melynek betűtípusa a latin nyelvű, kőbe vésett írásokat utánozza, ezért cserélték az U-betűt V-re, hogy hiteles legyen a stílus.

A Bvlgari 2013-as tavaszi táskakollekcióját az ékszerek iránti szenvedély inspirálta, így a casual és az alkalmi darabokkal is helyettesíthető a nyakláncok vagy karperecek viselése. Az ékszernek is beillő kreációk csatjai és fülei ötvösmunkával készültek, hiszen a táskákat aranyozott brossok, medálok, láncok díszítik, melyek valószínűleg még magasabbra növelik az amúgy sem csekély értéküket.

  • Megosztás:
hirdetés