Két ellentétes pólus uralja az őszi-téli lábbelik kínálatát: míg a hosszú szárú csizma a nőiességet, a bakancs a pimasz vagányságot képviseli a trendekben. Ám az utóbbi fronton is megtalálhatóak a sikkesebb kreációk, melyek szoknyákkal és ruhákkal is jól működnek.

A bakancs már jó ideje toplistás a divatban, amikor beköszönt a hideg szezon. Idén a modern dizájnújításokkal, illetve a retró stílusjegyekkel még inkább kiprovokálja magának a figyelmet, de a sokféle igényt kielégítő külcsín mellett a sokoldalúsága és a praktikussága sem marad alul.

A bakancs népszerűbb, mint valaha!

Valóban számtalan stílusverzióban variálhatóak a bakancsok, például virágos ruhával kombinálva a vidéki romantika báját elevenítik meg, kockás inggel vagy kabátkával összeboronálva pedig a kilencvenes évek egyik csúcstrendjét idézik vissza.

 

A keskenyebb, csinosabb darabok akár ceruzaszoknyával, nőies felfogásban is jól mutatnak, míg a platformos, csatos, vagy városi túrabakancsok a vagány farmeres, bőrcuccos szettekhez passzíthatóak. Nagy durranásnak számítanak idén az állatbőrmintás és a gyöngyös, illetve a magasított, kockasarkú, fűzős kreációk. Képgalériánkból kiderül, milyen izgalmas fazonokkal kecsegtet a kínálat!

Kiemelt képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés