Az átmeneti cipők közül továbbra is a loaferek és a mokaszinok uralják a divatot, melyek stílusosak, kényelmesek, és remekül működnek nőies öltözékekben.

hirdetés

Bár vannak, akik vitába szállnának azzal, hogy a mokaszinok és a loaferek nőiesek – hiszen ezek a fazonok főként maszkulin jellegűek -, ám ahogy változik a divat, egyre több nőies vonást tudnak felmutatni.

Nyilván, ez annak is köszönhető, hogy a félcipők ma már gond nélkül beültethetők a nőies öltözékekbe.

Kényelmes és nőies átmeneti cipők őszre

A kényelmet ma már nem kell feláldozni a stílus javára, ugyanis ezek az átmeneti cipők egyaránt tökéletesen passzolnak a farmeres retró szettekhez, és az irodamódi szoknyás-kosztümös összeállításaihoz. Egyszerre sugallnak lezserséget és határozottságot, nem mellesleg pedig, a most népszerű multidéző trendek kedvencei.

A cipődivatban idén ősszel a visszafogott színek kerülnek előtérbe, a szezon rozsdás, okkeres barnái mellett a burgundi és bordó, valamint a fekete tónusok dominálnak. Az állatmintás lábbelik szintén felbukkannak a kínálatban, amelyben olyan dizájnelemek kapnak még helyet, mint a láncos és szegecses fémdíszítés, a lakkborítás, valamint a texturált anyagmegoldás.

A hátul nyitott, az enyhén hegyes orrú, valamint a magasított talpú cipőfazonok az őszi divat favoritjai. Az XL-es vastagságú cipőtalpak úgyszintén ellepik a kollekciókat, ám a nőies stílusvonalba nehéz lenne besorolni őket.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés