Az Armani elő-őszi kollekciója nem a furcsa darabok vagy az új formák miatt szokatlan. A márka legismertebb fazonja, Giorgio Armani kedvence a domináns: az öltöny, ám ezúttal nőkre tervezve. Te hordanád?

A zakó és a nadrág is olyan hatást kelt első ránézésre, mintha nagy lenne a viselőjére. A szürke szín és a férfias cipő miatt az összeállítás teljesen beleillik az őszi, borús napok hangulatába. A sötétebb változatot szerencsére pirossal variálták, így ez egy kis színt ad a kreációnak. A blézer nélküli összeállítás egy különleges szabású nadrágban teljesedik ki, a fehér gallér pedig kifejezetten feldobja az összhatást.

Színek játéka

A nőiesebb viseletek felé is kacsintgat a kollekció, mert szép számmal megtalálható benne a szoknya alapú viselet is. Az anyagok festése a szokványostól eltérő, de a végeredmény igen tetszetős lett. Itt is előszeretettel variálják a feketét valami élénk, elütő színnel, például a narancssárgával. Többnyire a felső rész kapta a világos és feltűnő, a szoknya vagy nadrág pedig a sötét színt. 

Túl a férfiasabb öltönyökön találkozhatunk a kollekcióban kifejezetten nőies, szexis darabokkal is. A test vonalát követő, kivágott tetejű fekete ruha némi rózsaszínnel megbolondítva a kollekció egyik kiemelkedő darabja. Jól mutatnak a narancsos árnyalatok is.

  • Megosztás:
hirdetés