Anna hercegnő rengeteg nyilvános eseményen vesz részt, amelyeken a megjelenése mindig kifogástalan. Stílusa letisztult és nőies, öltözködése minden nőnek inspirációként szolgálhat.

hirdetés

Anna hercegnő megjelenése mindig elegáns

A brit királyi hercegnő nagyon sok eseményen részt vesz, amelyeken a legjobb formáját kell hoznia. Nem engedheti meg magának, hogy slampos ruhákban jelenjen meg. Erre a kevésbé formális rendezvényeken is nagyon figyel. Stílusát az elegancia és a nőiesség jellemzi.

Kedveli a ruhákat, szoknyákat és a téli hónapokban gyakran látható kabátruhákban is. Nem híve a halmozásnak, vannak darabjai, amelyeket évtizedek óta visel. A királyi család többi tagjához hasonlóan ő is rajong a színes és mintás ruhadarabokért, ám nem viszi túlzásba őket.

Bár szereti a színeket, sohasem látható össze nem illő ruhákban, ahogyan a különféle stílusokat sem szokta keverni. A letisztultság jellemző rá leginkább. Fiatalként is nagyon jól öltözöttnek számított, az aktuális trendeket mindig az elegáns megjelenéséhez igazítva viselte. Manapság már kevésbé követi a divatot, inkább az időtálló megjelenést részesíti előnyben.

 

Kiemelt kép: Samir Hussein / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés