A különböző testtípussal rendelkező nők számára eltérő ruhadarabok lehetnek előnyösek. Ezért érdemes kitapasztalni, hogy mely darabok a legmegfelelőbbek. Az alma alkatú hölgyek például szuperül inspirálódhatnak Sarah Tripp bloggertől, aki mindig elképesztően stílusos.

hirdetés

A divat folyton változik és mindig jelennek meg újabb trendek, amelyeket a nők nagy része előszeretettel épít be a mindennapi öltözködésébe. Sokan annak ellenére, hogy ezek a darabok cseppet sem előnyösek. A divat szigorú követése helyett érdemesebb csupán azokat a ruhákat viselni, amelyek megfelelően illeszkednek az alkathoz, illetve a személyiséghez.

Az alma alkat is szupernőies

Az alma alkatra jellemző a szélesebb váll, nagy mell, és a vékonyabb lábak. Náluk a súlygyarapodás főleg a felsőtesten figyelhető meg, és a kilók általában a has környékére rakódnak le. Nincs vékony derekuk, ezért érdemes olyan ruhadarabokat viselniük, amelyekkel kihangsúlyozhatják a nőiességüket. Ebben jeleskedik Sarah Tripp, akitől könnyű ellesni pár trükköt.

Sarah népszerű blogger, és összeállításaiban mindig sikerül a legelőnyösebb testrészeit hangsúlyoznia. Rendszeresen edz, így jó formában van, mégis rendelkezik pár plusz kilóval. Alkatából adódóan nincs vékony dereka, és a hasa sem lapos. Ám ez egyáltalán nem zavarja, hiszen bebizonyította, hogy az alma alkat és a plusz kilók sem jelenthetnek akadályt a nőies megjelenésnek.

Kedveli a ruhákat, amelyeket minden évszakban visel. Alma alkat esetén érdemesebb nem derékhangsúlyos, hanem inkább mell alatt elvágott darabot választani.

Az őszi szezon nagy kedvencei a pulóverek, amelyeket mindenki szívesen visel. Ám a szűk vagy túlságosan bő darabok nagyon előnytelenül formálhatják az alakot. Érdemes pontosan a testhez passzolót választani vagy betűrni, hogy lógjon. Viselheted magas derekú nadrággal, mivel ez szépen eltakarja a has körüli területeket.

Az alma alkathoz sokszor nagy mellek is társulnak, ezért érdemes V-kivágású felsőket illetve ruhákat viselni. Ezek optikailag megnyújtják a testet. Aki szeretné, az mélyebb kivágással hangsúlyozhatja a kebleket.

A blézer szinte minden évszakban viselhető, és a hosszított fazonok kigombolva karcsúsítják a testet.

A kiegészítőknek is nagy szerepük van, a nude cipők optikailag nyújtják az alkatot, így az sokkal filigránabb hatást fog kelteni.

Az alma alkathoz sokszor vékony lábak társulnak, ezért azokat érdemes hangsúlyozni.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés