Akármilyen jó szabású egy póló, ha a dekoltázsa nem illik hozzád, sajnos nem áll majd jól. Az, hogy milyen kivágás mutat igazán jól rajtad, a mellmérettől függ.

Elmondjuk, milyen póló illik a pici cicihez, és milyen a dús keblekhez!

Kis mell

Számtalan fazonból válogathatsz, ha kicsi a melled. Jól állnak a felül zárt, nyakig érő felsők és a kivágottak bizonyos fajtái egyaránt. Választhatsz garbót vagy ujjatlan, de nyakig begombolt blúzt is. Ha jobban dekoltált felső mellett teszed le a voksod, kerek nyakú pólót vegyél fel, és, ha mély a kivágás, érdemes felvenned alá egy push-up melltartót.

Rajtad jól állnak a pánt nélküli, a mellkast szabadon hagyó fazonok is, és bátran felvehetsz olyan felsőt is, amihez a szabása miatt nem előnyös a melltartó. Ha optikailag nagyítanál a cicin, a húzott, redőzött mellrészes pólók és blúzok is jól állnak majd, de bevethetsz zsebes, mintás darabokat is.

Nagy mell

Ha nagy mellekkel vagy megáldva, nem baj, ha meg is mutatod őket, persze csak finoman és ízlésesen. Nem érdemes köldökig kivágott felsőkben parádézni, és a nyakig felnyomott ciciket sem ajánljuk. Annál inkább javasoljuk azonban a V-kivágást, akár zárt, akár mélyebben dekoltált felsőről van szó. 

Kicsi kivágás esetében ne válassz csíkos vagy más, optikailag nagyító mintájú pólót, blúzt! Azokat a felsőket, melyek a kisebb mellűeknek jól állnak, jobb kerülnöd, mert rajtad előnytelenek lesznek.

  • Megosztás:
hirdetés