Az állatmintával érdemes csínján bánni, mert, ha stílusbakit követsz el vele, könnyen közönségessé válhat. Megmutatjuk, hogyan lehet vadócos vagy kifinomultan nőies!

Az állatminta időnként előkerül, de sajnos nem minden emlékünk kellemes róla. Volt idő, amikor a stílustalan, ízléstelen megjelenés egyik kedvenc motívuma volt, és ezt a bélyeget bizony, nehezen vakarta le magáról.

Idén ősszel ismét piedesztálra emeli a divat az állatmintákat, ám most a hetvenes évek extra nőies, glamúr hangulatát hivatottak megidézni. A legsikkesebb darabokra kerülnek fel ezek a printek, melyek elegáns és vagány verzióban egyaránt viselhetők. Akár a retró, akár a nőies cuccok dominálnak a szettedben, nem árt óvatosan adagolni a leopárd-, a zebra-, a kígyó- és krokodilbőr mintázatokat.

Nagy felületen is alkalmazhatod őket, ám ebben az esetben az öltözék többi részének illik letisztultságot tükröznie. Kiegészítőkön is pompásan mutatnak az ősz kedvenc mintázatai, melyek több szabadságot adnak az izgalmas stíluscsavarokhoz.

  • Megosztás:
hirdetés