Rendkívül nőies és ízléses lett az Alexander McQueen divatház 2015-ös elő-őszi kollekciója. A ruhák a modern stílust ötvözik egy kis a 19. századi beütéssel, a stílusok között nagy a kontraszt, ugyanúgy, ahogyan az összeállítás két fő színe, a fekete és a fehér között.

Komoly, de nem komor

2014 elején kapott főszerepet a divatban a fekete és a fehér, de a jelek szerint a két szín még az idei év közepén is aktuális lesz. Ebben a kollekcióban is dominálnak, külön-külön és kombinálva is. A ruhákra a fegyelmezettség és a letisztult nőiesség jellemző.

Persze nemcsak ezzel a két színnel dolgoztak, a piros egy sötét árnyalata és a vöröses barna is megjelenik az összeállításban. A mintás ruhákat virágok díszítik, hol apróbb, hol nagyobb példányok, és a csipkét is előszeretettel használták a tervezők.

A kollekción belül nemcsak a színek kontrasztosak, a stílusok között is ellentétek vannak: megtalálható benne a régies, elegáns csipkeestélyi, az oversize pulóver bőrszoknyával és még az év egyik legnagyobb trendje, a szinte teljesen áttetsző ruha is.

  • Megosztás:
hirdetés