Bár még nyakig benne vagyunk a nyárban, a divatházak már jó előre felkészülnek a következő évszakokra is. Az Acne már kiadta a 2013-as őszi-téli kollekcióját, így betekintést nyerhetsz az elkövetkezendő időszak divatjába. Bár az összeállítás változatosra sikerült, inkább a kifutóra, mint utcára való.

Élénk színek

Bár az őszi és téli időszak jellemzően a sötét, a fémes és a földszíneké, a tervezők ezúttal szakítottak ezzel a hagyománnyal, és az alapok mellett teletűzdelték a kollekciót élénk, vibráló színekkel. Bár a szürke és a pasztell árnyalatok is felsorakoznak, az összeállításra jellemző az élettel teli színek használata.

Nem csak a színekben mutatkozik meg a különlegesség, hanem az anyaghasználatban is: izgalmas, fényes anyagokból készült kreációk születtek, és ezt csak tovább fokozzák a nyárias árnyalatok, mint az azúrkék vagy a lángvörös.

Azért a bőrből készült ruhák is feltűnnek, de nem szokványosan. Oversize, merev és színes kabátokat, valamint egyszerű mellényeket alkottak a tervezők. A dzsekik vállrésze kiszélesedik, ujja és dereka azonban rövidebb a kelleténél.

A szabásvonalaknál nem igazán követtek semmiféle szabályt, egy-egy ruha felér egy komplett absztrakt művészeti remekkel. A cipők sem kevésbé rendhagyók, de mivel túl nyitottak, a hűvös évszakoknak nem igazán felelnek meg.

  • Megosztás:
hirdetés