A legnépszerűbb nyári printek egzotikus tájakra és trópusi, buja kertekbe repítenek minket. A dzsungel és a gyümölcsök legélénkebb színei köszönnek vissza az anyagmintákról.

A vakáció, az utazás és a vízpart ihlette a most divatos, színpompás mintázatokat, melyek megelevenítik a nyári életérzést. Bár a kockás anyagok még mindig helyet kapnak az irányzatokban, az egyeduralmuk már a múlté. A tavaszi trendeket a csíkos, virágos és pöttyös minták vezették fel, melyek még most sem koptak ki a népszerűségi listáról, ám néhány új, gyümölcsös és egzotikus printnek kénytelenek átadni vezető pozíciójukat.

A trópusi hangulatért levélminták, buja indák és élénk árnyalatú, egzotikus virágok felelnek, de ismét előkerültek a papagájos, a flamingós, illetve a pillangós, botanikus mintázatok. Az akvarellhatású, elmosódott virágok, a harsány rózsaminták, valamint a gyümölcsgrafikák egyaránt felkerültek a nyári palettára.

 

A megunhatatlan csíkok pedig felidézik a régi idők nyarait: a hetvenes-kilencvenes években is divatos szivárványminták mindent elárasztanak élénk, vibráló tónusaikkal. A régi napernyők és strandlepedők csíkjai a ruhákra, fürdőruhákra vándorolnak át, így a városi forgatagban is a vízparton érezheted magad. A szolidabb, romantikusabb stílus kedvelői finom, pasztelles virágmintákat kapnak, melyeket a kézzel festett porcelánok inspiráltak. Szerintünk nem lehet panasz a gazdag választékra!

  • Megosztás:
hirdetés