Tanesha Awasthi a hozzá hasonló, kerekded idomokkal rendelkező nők számára teszi szerethetőbbé az öltözködést divattippjeivel és stílustanácsaival.

A Girl With Curves divatblog szerkesztője sosem volt nádszálvékony alkat, ám a divat szeretete és stílusos öltözködése révén sikerült elfogadnia önmagát úgy, ahogy van. Tudja, hogy a nagy mell, a kerek popsi és a széles csípő gyakran kihívások elé állítja azokat a nőket, akik szeretnének csinos, trendi cuccokkal javítani a megjelenésükön, és leginkább nőies szerelésben képzelik el mindennapjaikat. Pont ezért vágott bele a divattervezésbe, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a divatot, és a plus size méret többé ne legyen hátrány.

Tanesha Awasthi decemberre várja második gyermekét, így tökéletesen megérti azokat a nőket, akik előre félnek az őszi réteges öltözködéstől, mert esetleg nem tudják, mi előnyös számukra, ha nagy a pocakjuk, vagy vastag a combjuk. A tervezőnő stílusa még így, várandósan is könnyed, bájos és nőies, legyen szó kellemesen langyos vagy didergős őszi napokról. Fotói inspirálóak és szerethetők!

Az őszi divat most sokféle virágmintát emel be a kínálatba. A blogger szerint nem kell félni a színesebb daraboktól sem, ám nem mindegy, mi hova kerül. A sötét alapon futó nagy léptékű virágminta alatt még a babapocakját sem lehet észrevenni, de ehhez a ruha fazonja szintén hozzájárul. Mell alatt húzott szabása szabad mozgásteret ad a kismamának, a combokat és térdeket pedig elfedi, így a harisnya lehet feltűnőbb színű.

A Girl With Curves őszi kollekciójának egyik legnépszerűbb darabja ez a lenge ingruha, melynek hosszanti csíkozása és szabása nyújtja az alakot. Tanesha is szívesen viseli ezt a jól rétegezhető kreációt, mely rövid fazonú bőrdzsekivel vagy hosszított blézerrel és kardigánnal egyaránt dögös és kényelmes viseletet nyújt.

Sportosan kényelmes rohangálós szett ismétlődő színblokkokkal. Az efféle színelosztás egyensúlyba hozza az arányokat, a hosszú, egyenes szabású kabátka pedig elcsalja a csípő szélességét.

Pöttyös a csíkossal: az eltérő mintáktól se riadjon vissza senki, ám a harmónia érdekében jobb, ha az öltözék alaptónusai hasonlóak vagy megegyeznek.

Nagy mellek esetén a garbó nem ajánlott, mert összenyomja az alakot, ám egy ilyen rafinált szabású ruhával mindez kivédhető. A V-kivágás megnyújtja a felsőtestet, és azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a fodor a kritikus terület alá esik, vagyis nem a csípő szélességét hangsúlyozza.

Idén ősszel nagyon trendinek számít, ha nadrág kerül a ruha alá. A blogger mindezt egy lenge kaftánruhával oldotta meg, ami alá egy szuperkönnyű ing került. A ruha függőleges vonalai keskenyítik a csípő és a comb területét.

  • Megosztás:
hirdetés