Ha frissítenéd a gardróbodat, és új fazonokon gondolkodsz, az alábbi szetteket ne hagyd ki a számításból! Nőiesek, vidámak, és nemcsak magas nőkön állnak jól!

Danielle Peazer brit táncosnő és modell két éve indította el divattal és szépséggel foglalkozó blogját, az Idle Lane-t, mellyel még nagyobb népszerűségre tett szert. Korábban az angol X-Faktor tánccsapatának tagjaként indította el karrierjét, de sokkal többen ismerik fel videoklipekből, illetve a saját divatvideói kapcsán. Bár hivatalosan nem dolgozik stylistként, sokaknak ad öltözködési tanácsot, és nagyon jó trendérzékkel rendelkezik. Legutóbbi divat témájú felvételén öt szupernőies, kihagyhatatlan nyári szettet mutat be, melyeket az üzletek aktuális kínálatából válogatott össze.

Azt nem tudjuk, hogy a táncos és blogger valójában hány centi magas lehet, de az biztos, hogy az általa kiválasztott ruhákat bátran ajánljuk alacsony termetű hölgyemények figyelmébe. A videóban két olyan maxiruha is szerepel, mely ahelyett, hogy eltüntetné, inkább optikailag megnyújtja a lábakat. Ha a hasfal rendben van, avagy nem röcög, és nem lötyög, a crop topok szintén szóba jöhetnek, hiszen az arányok eltolásával hosszabbnak mutatják a virgácsokat.

  • Megosztás:
hirdetés