Vannak olyan aranyszabályok, amelyekre, bár maguktól értetődőnek tűnnek, sokan nem fordítanak elég figyelmet.

A stílusos nők azonban tudják, hogy ezek olyan apróságok, melyeket be kell iktatni a mindennapi öltözködési szokások közé, mert nélkülük még a legszebb, legdivatosabb ruhadarab is idétlenül mutathat.

A tökéletes méret

Hiába érzed úgy, hogy plusz-mínusz egy méret nem számít, a látványbeli különbség egészen meghatározó lehet. Ha egy ruhadarab nem illeszkedik úgy, mintha rád öntötték volna, inkább ne vedd meg, bármennyire is tetszik, mert nemcsak kényelmetlen lesz – ami már önmagában lehetetlenné teszi, hogy stílusosan viseld -, de látszik majd, ha túl kicsi, vagy éppen túl nagy. Megéri időt és energiát fektetni a vásárlásba, és nemcsak lekapni az első polcról, ami megtetszett.

A színek egyensúlya

Sose viselj élénk árnyalatokat nagyobb felületen. A stílusos nők egyik legfontosabb titka, hogy a ruhadarabjaik főként pasztellszínűek, feketék vagy fehérek, és a kiegészítőkkel visznek színt a megjelenésükbe. A cipő, táska, sál és az ékszerek lehetnek feltűnőbbek, illetve a visszafogott tónusú ruhadarabon található, nem túl mozgalmas minták is. Ha mégsem tudod otthagyni az üzletben a vibráló pink ruhát, alkalmazd fordítva a szabályt, és a kiegészítőket válaszd meg a finomabb színek közül valamelyikből, lehetőleg egyféle árnyalatban.

Rejtett fehérnemű

Viselj olyan fehérneműt, ami szépen rásimul a testedre, nem lóg ki a ruha alól, és nem is rajzolódik ki az alakja. Itt is fontos a megfelelő méret, mert a felső, nadrág és szoknya alatt is látszik, ha valami bevág, vagy éppen eláll. Mindig az aktuális viseletedhez válassz bugyit és melltartót, és győződj meg róla, hogy a színe, mintája sem üt át. Ha nyitott vagy szűk ruhát veszel fel, alatta is ehhez alkalmazkodó darabokat viselj.

  • Megosztás:
hirdetés