A Pantone a lombzöldet választotta a 2017-es év színének, de a divatszakértők úgy gondolják, hogy valami egészen más lesz az év divatszíne idén.

Az előrejelzések szerint a tengerészkék uralja majd a trendeket, és bármilyen ruhadarab divatosnak számít, ami ebben a színben készült.

Így viseld a tengerészkéket!

Mindegy, hogy nadrág, felső, szoknya vagy egyberuha, a tengerészkéket bármilyen formában viselheted. Főleg egyszínű ruhadarabokat érdemes ebben a színben választani, vagy olyat, amelynek mintájában ez a domináns. Szinte bármilyen másik színnel jól kombinálható, még a kék világosabb árnyalatai is illenek hozzá, mert bár telt szín, egyáltalán nem hivalkodó, és kiválóan alkalmazkodó tónus.

A feketével vagy a kék más árnyalataival ellentétben a tengerészkéket akkor is viselheted az arcod közelében, ha világos a bőröd, mert nem fog fakónak mutatni, sőt, élénkebbnek és élettel telinek mutat. A pasztellszínekkel és a krémszínekkel kombinálva letisztult, elegáns külsőt kölcsönöz, ha viszont élénk, feltűnő tónusokkal viseled, vidám és üde hatást kelt.

  • Megosztás:
hirdetés