Napjaink csizmakínálata hiába sokszínű, a darabok többségében egyöntetűen kifogásolható a hiányos bélelés. A lábbelikben csupán egy vékonyka réteg anyag található, ami egyáltalán nem véd a hideg ellen, így könnyen felfázhatsz. Hogy ez ne következzen be, ajánlunk egy percek alatt elkészíthető, házi megoldást!

A lábszárvédő néhány évvel ezelőtt feledésbe merült, pedig igen praktikus találmány, ami melegen tartja akkor is a lábadat, ha a csizma ezt a funkciót nem képes betölteni.

Így készítsd el!

Egy régi, kötött pulcsi ujjait vágd le a varrások találkozási pontjának vonalában. Húzd fel a lábszáradra, és, ha túl hosszú, méretezd akkorára, ami már megfelelő.

A lábszárvédő úgy csinos, ha egy kisebb része kilóg a csizmából, ezért ezt a részt érdemes egy sor csipkével, masnival vagy néhány gombbal díszíteni, de, ha az egyszerűség híve vagy, akkor hagyhatod úgy is, ahogy van.

A videó csak a második perc után tér ki a lábszárvédő elkészítésére, előtte egy nagyon egyszerű sálkészítési technikát mutat be, amit szintén a már felhasított pulóverből lehet elkészíteni. Ha van kedved, ezt is próbáld ki, tényleg pofonegyszerű!

Fotók: thriftycollegehouse.wordpress.com, endlesslyinspired.com, sisterssuitcaseblog.com, fromthefloor.nordstrom.com.

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés