Gigi és Bella Hadid a legnépszerűbb testvérpár napjainkban, hiszen mindketten a szupermodellek táborát erősítik. Minden jelentősebb címlapon szerepeltek már, és rendre uralják a kampányokat. Sorra nyitják vagy zárják a divatbemutatókat, és a Victoria’s Secret kifutójáról sem hiányozhatnak. Édesanyjuk, az 56 éves Yolanda Hadid korábban szintén modellkedett, de olyan bomba formában van, hogy még ma is simán helye lenne a szakmában.

A Hadid-lányok pár éve szinte üstökösként robbantak be a köztudatba, majd egyből a legkeresettebb modellek között találták magukat. Manapság már valódi trendteremtőként tartják őket számon. Bár mindig keményen edzenek, és nagyon odafigyelnek a bőrápolásra is, mégsem csak ennek köszönhetik a szépségüket. Esetükben a jó génekről sem szabad megfeledkezni, hiszen volt kitől örökölniük a modellkülsőt.

Yolanda Hadid alakja még 56 évesen is kifogástalan

Lányaival ellentétben, Yolanda nem nem tört a csúcsok csúcsára, ám ettől függetlenül népszerű, ismert modellnek számított a kilencvenes évek elején. Nőies alakja miatt főként fürdőruhás képek készültek róla, karakteres arcának köszönhetően pedig számos alkalommal bekerült a Vogue magazinba. Yolanda már elég régen felhagyott a modellkedéssel, de továbbra is irigylésre méltóan néz ki, és a divat iránti szeretete sem csitult.

A háromgyermekes anyuka nem volt túlságosan elégedett a melleivel, ezért sok hírességhez hasonlóan, implantátumokkal dúsította idomait. Bár az idők során átesett néhány plasztikai beavatkozáson, arra nagyon ügyelt, hogy ne változzon meg drasztikusan a külseje. Tavaly azonban megszabadult a művi anyagoktól, és az injekciós arcfeltöltésekkel is leállt. Bár nem bánta meg korábbi döntéseit, ezután természetesebb kezelésekkel szeretne szépülni.

Pár hónappal ezelőtt a lányaival együtt lépett kifutóra, különleges alkalom volt ez, hiszen Yolanda sosem vesz részt aktívan a bemutatókon, inkább csak a háttérből menedzseli lányait.

Természetesen szinte az összes fontosabb eseményen jelen van nézőként, és mindig nagyon sikkes szetteket visel.

Szereti a divatot és a szexi ruhákat, ám cseppet sem közönséges vagy kirívó az öltözéke. Inkább elegánsabb, visszafogottabb darabokkal hangsúlyozza nőiességét.

A hétköznapokban a sztáranyuka sem veti meg a lazább szereléseket, ezért szívesen bújik farmerbe.

Ám, ha teheti, akkor ezt is megbolondítja magassarkúval.

Még a legegyszerűbb szetteket is fel tudja dobni valamivel, így sohasem slampos vagy unalmas az öltözéke.

 

Kiemelt kép: Gilbert Carrasquillo / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés