Winnie Harlow egyedi szépség, aki látványos betegsége ellenére sem adta fel az álmát, és ma már befutott topmodell. A bőre miatt sokan felfigyelnek rá, de nemcsak a különlegességéért szereti a szakma.

A 23 éves, gyönyörű modell egy gyógyíthatatlan, pigmenthiányos bőrbetegséggel, a vitiligóval küzd. Mivel gyermekkorában sokan csúfolták, csak nagyon nehezen sikerült megbékélnie a külsejével, melyből a külvilág többnyire csak a foltokat vette észre. Sokat dolgozott az önbizalmán, míg végül minden bátorságát összeszedve, nagy lépést tett meg, hogy elinduljon az álmai felé vezető úton.

Jelentkezett a Tyra Banks által vezetett, Topmodell leszek című műsor 21. évadába, de nem sikerült végigvinnie a versenyt. Hatodikként távozott a show-ból, ám a nézők újabb lehetőséget adtak neki, hogy visszamenjen. Hamarosan beindult a modellkarrierje: egyre több márka kérte fel kampányához, címlapokon szerepelt, illetve kifutókon vonult végig.

Ma már topmodellként tartják számon, és nincs olyan divatesemény, ahol ne bukkanna fel. Lehet, hogy a foltjai miatt vált híressé, ám sokkal több van benne egy feltűnő bőrbetegségnél. Ezt a szingapúri Harper’s Bazaar májusi számában is bebizonyítja a modell. A színes divatanyagban Winnie feltűnő szemsminkeket visel, de a bőre teljesen natúrnak tűnik, mintha csak leheletnyi púder fedné.

A Photoshop adta lehetőségekkel sem élt a magazin, hiszen az volt a cél, hogy teljes valójában mutassák meg a bőrét, melyet egyedi, világos alakzatok díszítenek. Igyekeztek úgy összeállítani a modell sminkjét és stílusát, mintha a foltjai a bohókás, színes külső részei lennének.

  • Megosztás:
hirdetés