Bár nem nagyon szoktunk fogyókúráról és hasonlókról írni a Retikülön, egy gyakorlatsort mindenképpen meg akartunk osztani az olvasókkal. Az amerikai Victoria’s Secret fehérneműcég angyalait valószínűleg minden nő méla undorral kevert irigységgel nézi, mert lehet, hogy egyikük-másikuk kicsit túl vékony, de a legtöbbjük nagyon jó formában van.

A Daily Mail az első londoni boltnyitás kapcsán megkérdezte őket, hogy tartják magukat formában. Ne legyenek illúzióink, nagy titkokat nem árultak el, de talán motiváló lehet, hogy ők sem maguktól ilyenek.

Csak semmi cukor!

Természetesen a genetika is közrejátszik abban, hogy valaki úgy nézzen ki, mint Doutzen Kroes vagy Miranda Kerr, de nem anyuci és apuci izzad helyettük az edzőteremben, amit bizony mindannyian serényen látogatnak. Tíz angyalt kérdeztek meg arról, hogy tartják magukat formában.

Nos, a válasz nem meglepő, szigorú diéta és rendszeres testmozgás. Szinte egyikük sem eszik szénhidrátot semmilyen formában, és low carb diétát tart, magyarán nem nagyon esznek kenyeret, tésztát, cukrot, süteményt, csak gyümölcs és zöldség formájában fogyasztják a szénhidrátot, húst viszont annál többet, kerülik a készételeket és hasonló finomságokat, rengeteg vizet isznak, és nem fogyasztanak alkoholt.

A másik sarkalatos pont a mozgás. Mindegyikük hetente négyszer-ötször edz, bár ezt változatosan: van aki táncol, Alessandra Ambrosio a Pilates-re esküszik, ami mellett fenékemelő gyakorlatokat is végez. Látható tehát, hogy nem egyszerű a dolog, sajnos mozogni kell, illetve odafigyelni a táplálkozásra.

És jöjjön a titok!

A márka azonban nem irigy, és új, sportos ruháik bevezetése kapcsán megosztott egy gyakorlatsort a nagyérdeművel, melyet Doutzen Kroes prezentál, személyi edzője társaságában. Az érdekesség, hogy a Facebook-követőktől gyűjtöttek ötleteket, és azt gyúrta össze Michael Olajide egy edzésbe. A négy részből álló gyakorlatsor a karokat, a lábakat, a feneket és a hasat veszi célba, nem kell hozzá semmilyen extra felszerelés, csupán végig kell csinálni.

  • Megosztás:
hirdetés