Zac Alsop és Jamie Rawsthorne brit videósok egy barátjukkal karöltve elképesztő kreativitással trollkodták szét az év egyik legjelentősebb divateseményét.

A The Zac and Jay Show című YouTube-sorozat készítői és főszereplői úgy gondolják, hogy a divat világa nagyon furcsa, és a legtöbb hétköznapi ember számára érthetetlen, sőt sokszor nevetséges. Támadt egy ötletük: összeválogattak néhány nagyon különös ruhadarabot és kiegészítőt, köztük olyanokat, amiket eredetileg nem emberi viselésre szántak, felöltöztették a barájukat, majd kiküldték a Londoni Divathétre. A cél az volt, hogy a fiú minél abszurdabban nézzen ki, miközben azt a benyomást kelti, hogy magabiztos és teljesen komolyan gondolja az egészet.

Bár Max Fosh sosem modellkedett, viszont minden tréfára kapható, és még színészi tehetsége is van: a fotósok kereszttüzében tökéletesen hozta a hideg, megközelíthetetlen stílusikon szerepét. Ennek meg is lett az eredménye, a sok furcsaságot látott fényképészek bekapták a horgot, folyamatosan villogott a vaku, és nem győzték dicsérni az aprólékosan megkomponált szettet, a gyanú leghalványabb jele nélkül. A terv bejött, és Max végül tényleg a divathét egyik legtöbbet fotózott látogatója lett. A vicces szituációról és az azt megelőző előkészületekről videó is készült.

 

  • Megosztás:
hirdetés