Vera Wang a kortalan és nőies stílus megtestesítője, ugyanakkor az extravagáns és merész szetteket sem veti meg. Öltözékeivel mindig felkelti a figyelmet, akárcsak a különleges haute couture kollekcióival vagy a fiatalos megjelenésével.

hirdetés

A 74 éves divattervező nemcsak a nevével fémjelzett esküvői ruhákkal, couture kreációkkal és kiegészítőkkel szerzett magának elismerést, egyedi megjelenéséért éppúgy sokan rajonganak. Vera Wang különleges érzékkel vegyíti szettjeiben a figyelemfelkeltő és nőies stílus elemeit.

Vera Wang a nőies stílus nagymestere, amit szívesen vegyít extravagáns elemekkel

Vera Wang már több mint 30 éve a menyasszonyiruha-piac egyik uralkodó tervezője. Elegáns és nőiesen modern dizájnjaival újradefiniálta az esküvői divat stílusát. A tervező 40 évesen indította el saját cégét, azonban az utóbbi években legalább annyira ismert a külsejéről, mint az esküvői és haute couture kollekcióiról.

A tervező június 27-én tölti be 75. életévét, amit kevesen mondanának meg róla. Kortalan megjelenésén sokan ámuldoznak, miközben a titkát fejtegetik, hiszen jó pár évtizedet letagadhatna életkorából. Bár tény, hogy a közösségi médiában közzétett képein az esetek nagy többségében szépítő effekteket használ, és nincs azért olyan porcelánbőre, mint a manipulált fotókon, de csodás alakja és az a fesztelen, kreatív stílus, amit képvisel, ugyancsak hozzájárul a kortalan megjelenéséhez.

 

Vera Wang személyes stílusát a minimalista esztétika jellemzi, gyakran a monokróm palettát részesíti előnyben, a feketére helyezve a hangsúlyt. Időtlen és nőies eleganciát sugároz, ami nemcsak egyéni stílusát, hanem tervezési filozófiáját is tükrözi.

A réteges öltözködés rajongója, de úgy véli, nagyon fontos, hogy a különböző rétegek ne nehezítsék el a megjelenést. A trükk a textúrák és az arányok megfelelő kombinációja.

Előszeretettel választ nagyobb méreteket az indokoltnál, könnyedebbé téve az összhatást, magánemberként pedig gyakran látni vagány kötött sapkákban.

 

Ritkán hord magas sarkú cipőt, csak formális alkalmakkor, hiszen az egyik legfontosabb szempont az öltözködésében a kényelem, de ennek ellenére mindig kifinomult és nőies a megjelenése. Vera Wang az ékszerek terén a különleges kivitelezésű, nőies darabokat kedveli. A hosszú nyakláncok a kedvencei, melyekből többet is visel egyszerre, stílusfűszerként alkalmazva a feltűnő kiegészítőket.

Kiemelt kép: Leon Bennett/FilmMagic/Getty Images.

Galériafotók: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés