Vera Wang neve világszerte ismert, a híres menyasszonyiruha-tervező munkásságát nem csak a divatimádók követik nyomon. A dizájner álomszép kreációkat alkot, ruhái különlegesek, látványosak, de mindig elegánsak, különleges ismertetőjegyeikről könnyű felismerni a darabokat. A tervező júniusban ünnepelte 73. születésnapját, megjelenésével pedig sokakat meglep. Nem csak azért, mert húsz évet is letagadhatna korából, extrém öltözékeivel gyakran éppúgy feltűnést kelt.

hirdetés

Vera Wang karrierje a nyolcvanas években indult, azóta számos hírességnek tervezett már esküvői ruhát, köztük Victoria Beckhamnek, Jennifer Lopeznek vagy Kim Kardashiannak. Neve garanciát jelent a különleges ruhadizájnra, és ez nem csak az álomba illő esküvői kreációira igaz, az utcai stílust képviselő kollekcióiban a személyes öltözködésére jellemző extravagancia is felbukkan.

A 73 éves Vera Wang stílusa mellőzi az öltözködési konvenciókat

Kétségtelen, hogy a divatszakma egyik legkülönlegesebb alakja Vera Wang. A 73 éves tervezőnő nemcsak az általa tervezett ruhákat, hanem a saját összeállításait is extravagáns fűszerezéssel alkotja meg. Az általa viselt darabok sohasem szokványosak, szereti a különleges holmikat, melyekben valósággal sziporkázik.

 

Vera Wang remek formában van, nehéz elhinni róla, hogy 73 éves. Nádszálvékony alakját szívesen hangsúlyozza akár hasvillantós darabokkal, akár miniszoknyával vagy falatnyi sorttal. Egyik kedvenc színe a fekete, ám a feltűnőbb árnyalatok sem hiányoznak a ruhatárából.

Vera Wang mindig feltűnést kelt sikkesen vagány stílusával, ám sosem esik túlzásba a merész divatelemekkel. Az anyag- és fazonválasztása egyaránt bátorságra vall, mégsem bazári vagy giccses a megjelenése. Szereti a fényes anyagokat, melyek valamilyen formában mindig felbukkannak az összeállításaiban.

A divattervező június végén ünnepelte 73. születésnapját, és szokásához híven most is hatalmas bulit rendezett. Minden rózsaszínbe borult, még a divattervező frizurája is. Az extrém hajhoz sikkes szettet választott, először egy babarózsaszín miniben és felsőben bulizott, majd egy csillogós, hasvillantós szerelésre váltott.

 

Kiemelt kép: Dimitrios Kambouris / Getty Images. 

Képek a cikkben: Kevin Mazur/MG21, Taylor Hill, Dimitrios Kambouris / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés